Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία www.jdarmy.gr  έχει ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης και η αξία της παραγγελίας.

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης.

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον courier που θα σου παραδώσει τα προϊόντα. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 1.500€ ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€ συν ΦΠΑ συνολικά. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Πληρωμή με Αντικαταβολή θα πρέπει να έχει επιλεγεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο “ταμείο” , ώστε να λάβει γνώση η εταιρεία μας . Αν δεν έχει επιλεγεί η αντικαταβολή στις μεθόδους Πληρωμής κατά την ολοκλήρωση τις παραγγελίας , δεν θα μπορεί να γίνει αποστολή της.

Νομοθεσία
Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 §2 που τροποποίησε το άρθρο 20 §3του Ν. 3842/2010 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους αγοραστές αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κάνοντας κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν επιτρέπεται η εξόφληση της παραγγελίας άνω των 500 ευρώ με μετρητά. Αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρωθεί με τους παραπάνω τρόπους πληρωμής.

Στην jdarmy.gr δεκτές γίνονται οι Visa & Mastercard πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες αυτές έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού μέσω δόσεων.

Σημειώνεται ότι: *Εφόσον επιλέξετε πληρωμή με την Πιστωτική / Χρεωστική σας κάρτα, γίνεται ανακατεύθυνση σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank και πραγματοποιείτε με ασφάλεια η πληρωμή της παραγγελίας σας.

Σημειώνεται ότι: **Η πληρωμή με τραπεζική κάρτα προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες από το www.jdarmy.gr και όχι για την περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η εξόφληση και παραλαβή του προϊόντος , κατόπιν συνεννόησης, να πραγματοποιηθεί στο φυσικό μας κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 24, Μοναστηράκι.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και η εξόφληση της να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της jdamry.

IBAN: GR9001720490005049079690497

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Σε όλη την Ελλάδα.
*Δυναμικός υπολογισμός εξόδων.

ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

Εύκολα ,Γρήγορα & Αξιόπιστα

χωρισ πιστωτικη

Πλήρωσε με αντικαταβολή