ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εάν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε στο ηλεκτρονικό κατάστημα jdarmy.gr, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα.

 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός τριών (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
 • Σε κάθε περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον καταναλωτή και ανέρχεται από  4,00€ έως 50 €.
 • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό το κόστος αντικαταστάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον καταναλωτή.

ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Jdarmy, είτε μέσω τηλεφώνου είτε αποστέλλοντας e-mail στο info@jdarmy.gr ώστε να γίνει ενημέρωση και στη συνέχεια  να παραγγείλετε αμέσως από το ηλεκτρονικό κατάστημα το νέο προϊόν που επιθυμείτε.

 • Ισχύουν οι χρεώσεις αντικατάστασης οι οποίες ανέρχονται από 4,00€ έως 50€.
 • Το κόστος αποστολής θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον νομό. Δείτε τις πολιτική χρέωσης της εταιρείας μας.

Μερικά από τα προϊόντα μας ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες και γι’ αυτό το λόγο η διαδικασία επιστροφής πρέπει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της πιθανής εξάντλησής τους.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝ;

Σε περίπτωση που απαιτείται επιστροφή όλου ή μέρους της αξίας της παραγγελίας σας, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως και η πληρωμή.

 • Αν η πληρωμή πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά ή μέσω κατάθεσης, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων διαρκεί από 3-5 εργάσιμες ημέρες.
 • Αν η πληρωμή πραγματοποιήθηκε με αντικαταβολή στη μεταφορική
  η διαδικασία επιστροφής χρημάτων διαρκεί από 12-15 ημερολογιακές ημέρες.

Σε περίπτωση εξαργύρωσης, πρέπει να μας ενημερώσετε στέλνοντας τον τραπεζικό σας λογαριασμό (Όνομα Δικαιούχου, Τράπεζα, Λογαριασμός IBAN), ώστε να καταθέσουμε το ποσό στον λογαριασμό.

Οι πληροφορίες μπορούν να γίνουν είτε μέσω τηλεφώνου είτε αποστέλλοντας e-mail στο info@jdarmy.gr

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πριν στείλετε μια επιστροφή της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email info@jdarmy.gr , +302103254347 ή στο +306938884163  για να λάβετε την έγκριση του αιτήματος επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών της Jdarmy.

Αφού λάβουμε την έγκρισή μας:

 • Επικοινωνήστε με την εταιρεία μεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε για να παραλάβει το δέμα σας. Η επιστροφή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας
 • Το δέμα αποστέλλεται με έξοδα του αποστολέα (δικά σας).
 • Χωρίς χρέωση επιστρέφονται μόνο τα προϊόντα τα οποία είναι ελλαττωματικά.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η αλλαγή, θα σας στείλουμε τα προϊόντα που ζητήσατε.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ:

 • Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και τη συσκευασία του και πρέπει να συνοδεύεται από το έγγραφο αγοράς και όλες τις φόρμες, την κάρτα, τις οδηγίες χρήσης κ.λπ. που το συνοδεύουν.
 • Η επιστροφή προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Επιτρέψτε μας 3-5 εργάσιμες ημέρες για την επιστροφή χρημάτων εάν η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά και 12-15 ημερολογιακές ημέρες για επιστροφή χρημάτων εάν η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με αντικαταβολή , από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.
 • Σας συνιστούμε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από τον ταχυμεταφορέα και την απόδειξη αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι να επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του ανά πάσα στιγμή, εφόσον η αποστολή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σε περίπτωση πληρωμής με πίστωση ή κατάθεση, θα κάνουμε μια επιστροφή χρημάτων αμέσως με τον ίδιο τρόπο όπως και η αγορά. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν όλα τα παραπάνω.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.jdarmy.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΩΡΟΥ

Στην περίπτωση που το προϊόν σας το έχουν κάνει δώρο και θα θέλατε να το επιστρέψετε και να αγοράσετε κάποιο άλλο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας με e- mail στο info@jdarmy.gr ή τηλεφωνικώς στο +302103254347 ή στο +306938884163για να οργανωθεί η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη. Το νέο προϊόν θα πρέπει να έχει τουλάχιστον την ίδια αξία ή και μεγαλύτερη και θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε προϊόντα στα οποία αγοράστηκαν με την μορφή δώρου. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο +302103254347, είτε μέσω e-mail στο info@jdarmy.gr.